Långasjölamm: årets Hållbara Inspiratör! Tack Länsförsäkringar, Kalmar Län!

Kära dagbok!

Känner jag nästan för att börja skriva. För så har bloggen känts. En fårdagbok. Lätt att gå tillbaka och se vad hände när och det har varit ett bra hjälpmedel. Särskilt eftersom man som djurbonde måste kunna redogöra för myndigheter och certifieringsorgan när allting är gjort i besättningen. Och att det är gjort!

Men sedan har Instagram kommit att ersätta ”dagboksbloggen” till en viss del. Detta är dock inte orsaken till varför bloggen vilat under sommaren utan uppdateringen har inte fungerat och jag har inte kunnat använda min hemsida som jag velat. Jag hoppas nu att det ska vara ordentligt åtgärdat efter kontakter med mitt ”webbhotell” Baloo, som finns i Karlskrona.

Igår släpptes den, för mig, mycket stora nyheten att jag blivit utsedd till årets Hållbara inspiratör och tilldelas Länsförsäkringar Kalmar Läns stipendie på 50 000:-!

Vilket erkännande och tack för allt slit jag lagt ner! Jag blev oerhört stolt och glad och deras motivering var så fin.

Att få inspirera andra till att göra bra matval – det är stort!

Det ger också en anledning till eftertanke och utvärdering. När jag blickar bakåt de fem år jag jobbat på det här sättet, inser jag  att jag arbetat oerhört noggrant och målmedvetet. Det är så roligt att det givit resultat och jag blir ännu mer övertygad om att jag har ett oerhört meningsfullt jobb.

Tack Länsförsäkringar för er uppskattning!

Väldigt många människor har hört av sig och gratulerat. Det värmer! Tusen tack!

Men nu var denna lilla paus över och jag ska ut till ladugården och sortera bagglamm från tacklamm. Hög tid för det för bagglammen jagar tacklammen och är allmänt störiga. Precis som det brukar vara så här års!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *